[KINDLE] ✓ 7SEEDS 1 | BY ✓ Yumi Tamura 田村 由美

7SEEDS 1 By Yumi Tamura 田村 由美,

  • Title: 7SEEDS 1
  • Author: Yumi Tamura 田村 由美
  • ISBN: 9784091380135
  • Page: 191
  • Format: Paperback
  • Popular Ebook, 7SEEDS 1 By Yumi Tamura 田村 由美 This is very good and becomes the main topic to read, the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the book 7SEEDS 1, essay by Yumi Tamura 田村 由美. Is now on our website and you can download it by register what are you waiting for? Please read and make a refission for you
    SEEDS SEEDS Netflix Official Site SEEDS Part Rotten Tomatoes Seeds TV Series SEEDS by Yumi Tamura

    One thought on “7SEEDS 1”

    1. Para ilmuwan memperhitungkan, bahwa di masa yang akan datang, akan tiba saatnya di mana ada puluhan bahkan ratusan meteor dalam berbagai ukuran menghantam bumi Meteor meteor tersebut jatuh di berbagai tempat Yang jatuh di laut menimbulkan tsunami yang menyapu daratan hingga ratusan kilometer Gunung gunung yang terhantam meteor meletus Gempa bumi dan berbagai macam bencana alam dengan skala yang tidak kecil melanda menyebabkan seluruh peradaban porak poranda.Asap yang tebal sebagai akibat bencana [...]

    2. Ahaha, started this series at a terrible time.This manga is so so good and I have a hard time tearing myself away.

    3. Pegel nongkrongin drama sinetronnya Pokoknya buruan keluar lanjutannya deeehhSebelum bintangnya saya turunin satu nih ngancem

    4. Bintang 5 Untuk vol.1 26 ongoing Salah satu komik tentang bertahan hidup yang menurut saya paling menarik, paling membuat hati saya tercabik cabik dari komik lain yang pernah saya baca World building nya, tragedinya, karakter karakternya, alurnya, romance nya, doggy nya Gah Perfect Oke, awalnya mungkin agak susah nangkep sama alurnya, karena terkadang ada beberapa panel yang bikin bingung, terkesan loncat gitu Selain itu ada juga gambar background yang kadang ga jelas lagi ngapain Tapi lama kela [...]

    5. The series is a post apocolyptic science fiction masterpiece that is an synthesis of moving plots, dynamic characters and incredible world building For any manga or enthusiasts of Japanese culture, there are also plenty of pieces of Japanese cultural notes embed in the work in the form of legacies to look out for Although the artistic style may take some time get used to for some, definitely don t give up on it The style is extremely detailed and after a few volumes one would surely recognize ho [...]

    6. Setelah tamat dengan Basara Saya langsung jadi fans beratnya Yumi Tamura Walau genrenya shoujo tapi romancenya minim banget Ceritanya juga gak mainstream cinta an anak sekolah yang cheesy Tapi karena itulah saya jadi suka p Cerita di 7seeds ini sebenernya futuristik banget Jadi kisah setelah dunia semi kiamat atau sudah kiamat karena bumi yang kejatuhan meteor besar yg memporak porandakan seluruh dunia beserta isinya Saat itu, para manusia yang tahu akan adanya datang hari akhir membuat proyek y [...]

    7. That day was just like any other day in Natsu s life She went home from school, had dinner with her family and went to bed.But when she woke up, everything became so disastrously confusing.She found herself in a weird vessel like thing in the middle of storming sea with other seven strangers.Escaping the sea and arrived in a land doesn t suddenly put her and her new acquaintances in a calming mood.The land where they set their feet on was no less bizzare then how they woke up in the stormy sea a [...]

    8. Ini nih komik 5 bintang dengan sampulnya yang agak gimana gitu Walau gitu aku sama sekali nggak nyangka kalo isinya buagus banget, menurut perkiraan sih ya setting di 7 seeds ini jauh jauh sebelumnya Basara Kalau Basara sudah terbentuk komunitas dan banyak manusia di 7 seeds ini hanya ada binatang buas yang sudah bermutasi, pulau yang ganas hanya membunuh dan dibunuh saya prinsipnya Jadi alkisah, pemerintahan Jepang dan negara negara lainnya berupaya membentuk sekelompok pemuda dan pemudi untuk [...]

    9. finally caught up all the volumes i LOVE this series it gets better and better in each volume and my favorite thing about this series is the fact that even the worst people in the series have their reasons of every mistakes they made while some people can t forgive nor accept, there are also other people who can in short, i guess yumi tamura sensei did a great job in creating hope in the midst of despair.i even love the whole chapter she dedicated to the dogs it s incredibly sad but right after [...]

    10. Pertama liat gak gitu suka ama gambarnya tapi isinya ternyata cukup berbobot Ceritanya Bumi mengalami kehancuran karena bencana alam benda langit yang jatuh ke Bumi bencana yang sudha diprediksi akan terjadi ini membuat manusia mempersiapkan plan agar kelangsungan hidup umat manusia tetap berlanjut Dimulailah 7 Seeds Project yang terdiri dari Tim Musim Panas A B , Tim Musim Gugur, Dingin SemiSeri satu manga ini nyeritain Tim Musim Panas B yang isinya orang orang yang dinilai biasa biasa saja ata [...]

    11. Quattro ragazzi si risvegliano di notte su una barca che affonda, costretti a fuggire in un mare in tempesta a bordo di un gommone.Negli zaini hanno coltelli, funi, torce e libri sulla sopravvivenza.Nessuno di loro sa dove siano o come ci siano finiti.Sono stati rapiti Uno di loro un rapitore L isola nella quale approdano molto strana, sembra disabitata e pericolosa, tra enormi piante carnivore, conigli famelici e insetti che spolpano qualunque cosa si muova Un isola che sa molto di Lost, ma ess [...]

    12. Udah lama pengen baca manga ini, tapi nggak kesampean terus Akhirnya sekarang bisa baca juga Hhhmm Manga ini mengingatkan gw pada fanfic Harry Potter yang gw baca sekitar satu taunan yang lalu Orang orang yang terpilih terdampar di sebuah pulau eksotis nan misterius, dan dimulailah survival game Nggak tau deh bakalan suka sama manga ini apa nggak Yang jelas heroinnya sih tipikal cewek Jepang banget, yang rendah diri, nggak punya pendirian, dan sering dibully teman teman Tapi serius deh, lebay ba [...]

    13. Another Tamura Yumi epic manga I have currently caught up with book 25.I absolutely love her storylines and her characters Each character has their own strengths and weaknesses and Tamura Yumi brings them to life Every story arc is riveting and pulls at your emotions This is a must read for the discerning manga reader, it s not your typical Shoujo love story junk, it has actual plot and in depth characterizations.The artwork is so beautiful, too.

    14. I ve been meaning to try this for a while My impression was that this was something along the lines of Please Save My Earth, but actually it turns out to be like Cage of Eden without the fanservice.

    15. 7 seeds SO good Especially when they get to Team Summer A s arc Like dayummm so sad If your in the mood for staying up all night reading definitely start this Everything about this series is great, the plot is so cool, the setting is awesome, the characters are really unique and there s a nice undercurrent of romances developing to keep my romantic heart beating.

    16. This kind of artwork is just not my thing, especially the artwork is very shoujo ish It was a big NO NOuntil my friend practically forced me to read this, she said this manga was a masterpiece.Okay.Okay, not bad for the first volume Survival game story is not bad x still skeptical

    17. Interesting story about four people who are kidnapped and left on a mysterious tropical island The main character is a shy, timid high school girl, the youngest of the group She spends the volume crying and wishing she were home, but she isn t annoying the way one would expect It s not typical shoujo, where the focus is almost entirely on the romance, but the story is definitely compelling.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *